Va aflati in:

Articole / Gastronomie

Retete grecesti: Biftekia skaras

Publicat: 04.06.2007

Avem nevoie de in jur de 1 kg. carne tocata de vitel, numai de vitel, anume muschiulet.
Vreo doua cepe mijlocii, taiate mititel mititelut, 2-3 linguri de ulei, de preferat ulei de masline, o legatura teapana de patrunjel, 1 cescuta de pesmet (grecoaicele il folosesc si pentru chiftele), vreo 2 linguri de "rigani" (oregano), 1ou, 1/4 lingurita de scortisoara, sare, piper, unii pun si un cate-doi de usturoi zdrobit.Copyright©elady.ro
Se amesteca toate acestea si se fac ori ca mititeii ori ca chiftelele, forma nu conteaza asa mult!Copyright©elady.ro
Reteta originala zice ca ar trebui fripte pe gratar.
Dar se pot praji si in tigaie.Copyright©elady.ro
Merge un pahar de vin rosu sau rose.
Copyright © elady.ro
Reproducerea fara acord strict interzisa! 

Nota (0 / 5)
Noteaza

Posteaza Comentariu

Comentarii adaugate: 0. Fii prima care adauga un comentariu pentru acest articol.

Comentarii postate (0)

Gastronomie

Povestea chirostilor

Cand eram copil, in serile de toamna tarzie si ...

Gastronomie

Paine rustica de casa cu seminte

Va place painea de casa? Cum ar fi sa o faceti ...

Celebs & Style

Prigoana vs Bahmu: Si totusi exista iubire...

O fi de vina primavara sau pur si simplu acest...

Povesti

O lectie pentru fiecare dintre noi

Exista multe povestiri care tot circula pe int...

Povesti

Icoana

In urma cu aproape douazeci de ani, vorbind cu ...

Newsletter elady

Mirese si Nunti

Cum alegi tinuta de nasa pentru nunta

Ti s-a propus sa fii nasa, insa nu stii ce tinuta este potrivita pentru acest eveniment? Trebuie sa ai in vedere ca nasii sunt cei mai importanti in cadrul unei nunti, dupa miri, bineinteles. Astfel, toate privirile vor fi atintite asupra ta. Iata cateva modele de rochii de seara