Ce program ai azi ?, Topic pentru descris planul zilei respective... si a cit s-a realizat |
Ce program ai azi ?, Topic pentru descris planul zilei respective... si a cit s-a realizat |
Aug 16 2009, 07:39 AM
|
|
Fondator eLady.ro Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 |
`Neaaaaaaaaaata!
Azi am in plan sa merg la piata sa iau oua de curte, sa ma duc sa iau peste si creveti (porunca de la stapinire!), sa cumpar citeva DVD uri cu filme (am 6 titluri, daca gasesc 3, e ok) sa vin acasa, sa prajesc pestele si crevetii, sa prestez clatite , sa mincam si sa vedem un film dupa care ma pun la bibilit ce voi fi gasit de bibilit pe la mine... Sa vedem cit se realizeaza din socoteala de acasa... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) dupa ce terminam cu mersul in tirg! |
|
|
Aug 29 2009, 03:12 PM
|
|
Fondator eLady.ro Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 |
Althe, e misto programul tau. Esti simpatica foc. Are bebe cui semana... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Sarbatoare? Valeleu! Acum am vazut. Taierea capului Sfantului Ioan Botezatorul. Cuvioasa Teodora. Sarbatoare cu cruce rosie si post. (IMG:style_emoticons/default/omg.gif) Si-am apucat sa spal o masina... Nu mai spal si nu mai calc nimic! Astea ies din program. E Ei lasa, nu au intrat zilele in sac. Mi-i ciuda ca n-am stiut ca-si sarbatoare de mor! |
|
|
Lo-Fi Version | Time is now: 15th November 2024 - 02:17 PM |
|