Locuri de cazare impreuna cu cateii / pisicutele noastre, Hoteluri, pesiuni, cabane unde animalele de companie sunt permise |
Locuri de cazare impreuna cu cateii / pisicutele noastre, Hoteluri, pesiuni, cabane unde animalele de companie sunt permise |
Feb 25 2010, 11:28 PM
|
|
Fondator eLady.ro Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 |
Cine stie cabane, pensiuni, hoteluri, intr-un cuvant locuri de cazare unde putem merge impreuna cu cateii si pisicutele noastre ?
La mare, la munte oriunde ... Deocamdata am gasit info pe net ca la hotelul Doina din Mamaia primesc turisti cu catei/pisicute, trebuie doar sa se faca rezervarea din timp si sa nu se uite carnetelul de sanatate. Ar fi fain sa adunam mai multe destinatii pentru posesorii de animalute care doresc sa isi ia companionul in vacanta, fara teama ca ramin amintoti fara cazare din cauza patrupedului... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Daca stiti asmenea locuri, va rugam sa ni le impartasiti si noua. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
Sep 11 2010, 01:59 PM
|
|
Fondator eLady.ro Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 |
Nu stie nimeni nimic? Vrem sa plecam citeva zile si am vrea sa o luam si pe Aruta-Baluta cu noi... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
Sep 11 2010, 03:05 PM
|
|
Invincitus Group: Obsedat Posts: 959 Joined: 26-April 10 Member No.: 8,431 |
stiu aici doar (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) la noi se plateste un jur de 15-20€ pe zi
|
|
|
Sep 18 2010, 07:08 PM
|
|
V.I.P. Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 |
Diana, stiu o pensiune in Bran unde primesc si cu animale. Sau cel putin primeau acum un an si ceva. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Daca te intereseaza zona.
|
|
|
Sep 18 2010, 09:07 PM
|
|
Daaaa, sigur ca da!!! Te rog frumos, spune tot!!!
|
|
|
Sep 18 2010, 09:49 PM
|
|
Obsedat Group: Dependent Posts: 385 Joined: 11-July 10 From: Sibiu Member No.: 8,859 |
"Pensiunea Rebeca
Localitatea Campulung Muscel / Judetul Arges / Zona Muntenia Adresa: loc. Bughea de Sus, Str. Bughea bai Nr. 16 Camera Dubla Matrimoniala cu baie proprie: lei/cam./noapte : 100 Camera Dubla Matrimoniala cu baie Comuna: lei/cam./noapte: 80 Camera Dubla Twin cu baie proprie: lei/cam./noapte: 100 Descriere Pensiunea Rebeca: Va oferim cazare in 6 camere pentru 12 locuri. Camerele sunt dotate cu bai proprii, tv, balcon si au incalzire centrala. Va punem la dispozitie si bucataria utilata. Localizare: Situata la 5 km de Campulung Muscel. Salon: Living cu Tv si capacitate de 12 persoane Restaurant: Salon de mic dejun Facilitati si dotari Dotari camere Camere Fumatori Camere Nefumatori Camera cu Cada Camera cu Dus Baie Comuna TV / Cablu / Satelit Frigider in locatie Internet in unele camere Uscator de par la cerere Dotari / servicii unitate Salon Salon mic dejun Bucatarie utilata pentru turisti Receptie 24 ore Parcare proprie gratuita Acces animale casa Gratar Foisor Incalzire centrala Servicii Acces internet la receptie Organizari excursii Plimbari cu Caruta / Sanie Sporturi Sah / Table Rummy" Datele de contact cred ca nu pot sa le pun...sa nu fac reclama (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Poate iti sunt de folos informatiile, Diana! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) This post has been edited by OaNa`: Sep 18 2010, 09:50 PM |
|
|
Sep 18 2010, 09:58 PM
|
|
Saru`mina, lasa ca o gugalesc io si o gasesc! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
Sep 18 2010, 10:48 PM
|
|
Obsedat Group: Dependent Posts: 385 Joined: 11-July 10 From: Sibiu Member No.: 8,859 |
|
|
|
Sep 20 2010, 12:34 AM
|
|
V.I.P. Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 |
Cauta pe net Pensiunea Tanita.
Patronii sunt tineri, super de treaba si parca primeau si animalute acum ceva timp. Oricum, merita sa suni si sa intrebi. Pensiunea e mare, facuta cu gust, curata, caldura ca la balamuc iarna (si eu sunt friguroasa (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ), parcare mare, curte mare sa-ti alergi catelul, sala de mese si bucatarie utilata la dispozitie. E la vreo 500 m sau 1 km de castelul Bran. Am incercat multe cazari cu patroni figuranti, cu probleme cu apa sau caldura pana sa dau de ei. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Camera dubla, cu TV si baie, era 80 de lei acum un an, cand am mers ultima oara. This post has been edited by ciresica_dulce: Sep 20 2010, 12:38 AM |
|
|
Sep 20 2010, 02:02 AM
|
|
Oau, am gasit-o la googaleala, arata foarte bine si pretul a ajuns la 60 de lei /zi, negociabil. Insa la bani astia ne-ar fi si rusine sa negociem (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) !!!
Ne-a placut mult! Saru` mina, Cire!!! (IMG:style_emoticons/default/hug.gif) |
|
|
Lo-Fi Version | Time is now: 12th November 2024 - 12:48 PM |
|