Trucuri la bucatarie, "Secrete" de mare ajutor |
Trucuri la bucatarie, "Secrete" de mare ajutor |
Dec 29 2007, 09:25 AM
|
|
V.I.P. Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 |
Eu fac maioneza numai din galbenusuri crude.Ca sa nu se taie,pun un praf de sare si o lingurita de mustar.Intotdeauna merge. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Cand am in dulap paine mai veche de o zi doua,intotdeauna fac pizza cu blat de paine: -feliile de paine le asez in tava (dupa ce pun hartie de copt-ma scuteste de prea mult frecat)si umplu golurile dintre felii cu bucatele mici de paine -intr-un castronel bat cateva oua si adaug lapte ,apoi adauga compozitia peste feliile de paine in asa fel incat sa acopar tot -se pun deasupra feliute de salam, de sunca,de ciuperci,de rosii,de ardei iute,de gogosar murat(ce se gaseste in frigider la momentul acela) -se adauga suc de rosii mai concentrat numai asa de culoare -se acopera cu cascaval sau telemea rasa -se da la cuptor la foc bunicel cam 40/45 minute(cuptoarele sunt foarte diferite) -se serveste calda si chiar si rece |
|
|
kalua |
Feb 17 2008, 01:36 AM
|
Musafir |
Crevetii congelati se lasa intotdeauna la decongelat in frigider. Este important sa se decongeleze incet.
Cumparati mango daca sunt coapte bine, acasa nu se vor mai coace, ca alte fructe. Cand faceti peste sau carne cu legume in hartie de pergament, la cuptor, aveti grija sa puneti carnea/pestele peste legume. Numai asa se imprastie optimal sucul si aroma lor. |
|
|
Feb 17 2008, 05:30 PM
|
|
Membru de Onoare Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 |
cum vedem daca mango e copt? trebuie sa fie usor moale sau mai rosiatic?
|
|
|
kalua |
Feb 17 2008, 06:23 PM
|
Musafir |
Da, trebuie sa fie usor moale, daca-l apesi sa se vada apasatura. Daca-i copt-copt vezi de fapt numai acasa, carnea-i trebuie sa fie aromatica si suculenta. Daca-i numai moale poate sa fie si numai vechi. Eu le mai si miros, daca-s inodore, nu cumpar.
|
|
|
Feb 17 2008, 06:33 PM
|
|
V.I.P. Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 |
Trebuie sa fie si rosiatic cele rosiatice sunt dulci cele verzi sunt acre.
|
|
|
kalua |
Feb 17 2008, 06:57 PM
|
Musafir |
Nu trebuie sa fie neaparat rosiatice, sunt si unele feluri galbui-oranj. Dar sa nu fie verzi, clar. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
happyCat |
Feb 29 2008, 06:42 PM
|
Musafir |
Cum arata fructoza pe care ati cumparat-o voi, fetelor? Ce am cumparat eu arata ca un zahar rafinat, foarte alba. Eu ma asteptam sa fie maronie, sa arate asa mai natural precum zaharul brun. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
Feb 29 2008, 06:48 PM
|
|
Obsedat Group: Obsedat Posts: 416 Joined: 12-July 07 From: iasi, romania Member No.: 1,930 |
Happy asa arata si a noastra. E in regula!
|
|
|
happyCat |
Feb 29 2008, 06:52 PM
|
Musafir |
Multumesc irinica (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
Mar 13 2008, 10:25 PM
|
|
Moderator Global Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 |
pot sa mai salvez o salata de vinete amara? Nu stiu de ce a capatat amareala, caci a stat la dezghetat + scurs o zi. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
|
|
|
Lo-Fi Version | Time is now: 10th November 2024 - 04:49 PM |
|