Sampoane proaste/ sampoane care produc matreata si xirodermie |
Sampoane proaste/ sampoane care produc matreata si xirodermie |
Jun 24 2008, 12:20 AM
|
|
V.I.P. Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 |
Sa vedeti patanie cu un sampon profi de salon. Am fost sa ma coafez si sa ma spal pe cap si m-am trezit cu coji si tot tacamul. (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) Cu o falca-n cer si una-n pamant m-am dus la salon sa fac tam tam ca nu e posibil, ca eu am mai folosit Wella si ca niciodata nu mi s-a intamplat asa si sa-mi zica ce mama ma-sii mi-au pus in cap si chioamba aia de la salon mi-a zis ca s-a terminat Wella si ca au luat si ele Pantene si au pus in sticla pana le vine comanda. (IMG:style_emoticons/default/trozneala.gif) Serios?! Ce proasta! (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) Mai si recunoaste cu nonsalanta..Despre ce salon e vorba? Macar sa stiu sa nu pasesc pe acolo nici accidental. Ce ser?! (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) This post has been edited by sweet_girl: Jun 24 2008, 12:21 AM |
|
|
Jun 24 2008, 11:58 AM
|
|
make-up artist Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 |
Un salon relativ nou de la mine din oras.
|
|
|
Jun 24 2008, 12:08 PM
|
|
Incurabil Group: Membru de Onoare Posts: 1,163 Joined: 15-February 07 From: Constanta Member No.: 1,203 |
Ce faza naspa...si de ce ma rog au pus in sticla de wella si nu l-au tinut in ambalajul original de panthene sa vada clienta cu ce o spala? Asta e inselatorie! (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) Merita un opc pe cap!
|
|
|
Jan 10 2009, 12:32 PM
|
|
Tratabil Group: Tratabil Posts: 145 Joined: 30-September 07 Member No.: 2,328 |
Eu nu am patit nimic rau de la Pantene, dimpotriva este cel mai bun sampon pe care l-am folosit vreodata. Imi face parul usor de aranjat, matasos si cu volum;e singurul care m-a scapat de cojile de pe cap si de mancarimea de nesuportat pe care sampoanele antimatreata nu le ajutau. Xerodermia poate aparea si din cauza ca pielea capului este putin uscata si folositi un sampon mult prea degresant sau lasati samponul prea mult timp inainte sa-l clatiti.
|
|
|
Mar 12 2010, 09:53 AM
|
|
Contaminat Group: Contaminat Posts: 1 Joined: 11-March 10 Member No.: 8,164 |
Ce parerea aveti de cosmeticele Hemel ?
In primul rand va spun ca sunt dependenta de cumparaturile online si comand frecvent dupa acestea deoarce ies mult mai ieftin ca in magazine, binenteles si shoppingul in magazine are locul lui in tabieturile mele. Printre comenzile mele, am comandat un sampon pentru volum si un ulei fresh de la un magazin online, editat se numeste ( nu stiu daca am voie sa spun numele pe forum ), produsele sunt exceptionale si naturale, vorbesc de ce am luat pana acum iar pretul lor cel mai corect, mie cel putin mi s-au parut foarte tari si sa va zic si de ce: coletul mi-a venit in 4 zile prin Posta Romana, dar a meritat pt. ca nu am platit transportul (eu sunt din Bistrita Nasaud,Visuia), ambalaj exceptional acum nu stiu ce sa zic dar perioada cand am facut comanda era inceputul lui martie, si produsele erau in pungi de cadou, perfect pentru un mic dar, asa ca am mai facut o comanda acum 5 zile si azi dim am ridicat-o, printre produse un creion negru de buze care l-am testat acu 20 min si parca iti picteaza buzele, vorbesc strict de ce am folosit pana acum. Astept pareri daca ati mai folosit aceste produse si daca da, ce recomandati : parti rele, parti bune, sau alte magazine cu cosmetice naturale daca stiti sau ati comandat, ce mai e pe piata fetelor, nu ma refer Avon sau Oriflame, ci la ce e nou si natural. Astept pareri, va pup ! This post has been edited by Book: Mar 12 2010, 10:30 AM |
|
|
Mar 12 2010, 10:34 AM
|
|
Bookaholic Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 |
Nu ai voie sa dai link catre site-uri romanesti. (IMG:style_emoticons/default/slap.gif) Si in plus, nu inteleg de ce ai scris la topicul asta.
|
|
|
Mar 12 2010, 12:05 PM
|
|
Fondator eLady.ro Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 |
Pentru ca e venita sa faca SPAM. Si promovarea MLMurilor e interzisa de regulament...
|
|
|
Sep 10 2010, 10:48 AM
|
|
Contaminat Group: Contaminat Posts: 2 Joined: 9-September 10 Member No.: 9,171 |
Dupa 3 ani de head & shoulders anti dandruff si nici o ameliorare in privinta matretii, am intrat pe diverse forumuri si am citit ca favorizeaza si caderea parului deoarece e un sampon agresiv. Si mie imi cade parul...nu se incurca. poate e o coincidenta, dar inainte nu aveam asemenea probleme. voi ce parere aveti? ati sesizat cv asemanator?
|
|
|
Sep 10 2010, 01:52 PM
|
|
V.I.P. Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 |
Eu in liceu l-am folosit, pe la 17 ani si mi-a cazut mult. Acum nu stiu daca era de la sampon sau de la schimbarile hormonale. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
Sep 10 2010, 11:44 PM
|
|
Contaminat Group: Contaminat Posts: 2 Joined: 9-September 10 Member No.: 9,171 |
Tot ce e posibil. Oricum ar fi, o sa iau o pauza de la el sa vad daca exista vreo schimbare. Multumesc pt raspuns.
|
|
|
Lo-Fi Version | Time is now: 11th November 2024 - 08:47 AM |
|