eLady`s Hot Bar & Lounge XXIX, Conversatie |
eLady`s Hot Bar & Lounge XXIX, Conversatie |
kalua |
Jun 4 2009, 05:18 PM
|
Musafir |
Ce liniste pe-aici, nu are nimeni nimic de spus? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
A inceput sa-i dea afara pe italieni la noi. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
rozy |
Jun 4 2009, 05:37 PM
|
Musafir |
Eu invat, beau 3in1, si mai vorbesc cu diversi indivizi pe mess (IMG:style_emoticons/default/ametit.gif)
|
|
|
Jun 4 2009, 05:39 PM
|
|
V.I.P. Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 |
Aici ii baga in somaj tehnic de saptamana viitoare (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
|
|
|
kalua |
Jun 4 2009, 06:08 PM
|
Musafir |
Eu am ajuns acasa, imi trag sufletul(la o cafea si o tigara), apoi trec la bucatarie.
|
|
|
scorpirescu |
Jun 4 2009, 06:56 PM
|
Musafir |
O, doamne, nu ma speria ... eu aveam senzatia ca incepem sa revenim pe linia de plutire... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
Jun 4 2009, 07:30 PM
|
|
Incurabil Group: Obsedat Posts: 683 Joined: 14-October 08 From: Nice Member No.: 5,113 |
Kalua, Bambi are o frumusete de gastrita...trece in vreo doua-trei zile; imi este greu sa ii dau siropul, il astept pe Mr. sa dea o mana de ajutor ca nu vreau sa o chinui prea mult.
|
|
|
happyCat |
Jun 4 2009, 07:43 PM
|
Musafir |
Si eu trageam speranta ca poate incepe sa se termine cu criza, insa daca stau bine sa ma gandesc cred ca revenirea se va face foarte lent. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
Am fost pe drumuri toata ziua, ma cam doare capul. |
|
|
Jun 4 2009, 08:20 PM
|
|
V.I.P. Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 |
Are sefu' cateodata niste idei de-astea de activism fara nicio noima... (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Fiecare trebuie sa faca o analiza SWOT pana la 3. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Sa vedeti ce scriu eu trei vorbe (da' adevarate) si 5 prostii si-o termin in 5 minute. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Hai mai Kalua, ca noi am invatat la facultate ca astea sunt binevenite tot timpul, ca una dintre masurile de proactivitate. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Dar e doar o simpla analiza sau are seful ceva in gand si vrea mai intai sa investigheze contextul situatiei? Va povestisem eu de profa razbunatoare (evident nu pt ce facusem eu). Maine avem ceremonia de absolvire si ne-a refuzat invitatia pe motiv ca nu are ce sa caute "langa oameni lipsiti de caracter". (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
kalua |
Jun 4 2009, 08:30 PM
|
Musafir |
Iaca, na, mare pierdere ca nu vine! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Lasa, sweet, ca o analiza de-aia n-o faci in mod normal in juma de ora, ca te mai gandesti si ce mai bine nu spui, dar acolo trebuie sa scrii ceva. S-apoi n-a avut nimeni mai mult de juma de ora la dispozitie, ca mai trebuie si treaba facuta. Si oricum nu ne ajuta cu nimic, asta-i chestia. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Mie mi-a luat 10 minute, dar nici ca m-am strofocat, altii au fost sub stres din cauza asta toata ziua. |
|
|
rozy |
Jun 4 2009, 09:01 PM
|
Musafir |
Apropo de profe freaky, noi avem una, la vreo 60 si de ani, care insista sa fie apelata cu "domnisoara". Pana si profii nu ii mai zic numele, ci doar 'Domnisoara" (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Si o alta vroia sa ii stie stundetii toata functia profesor doctor conferentiar nu mai stiu ce..(IMG:style_emoticons/default/wacko.gif)
In alta ordine, eu stau cu sare incalzita pe burta, ca iar ma dispera ovaru drept. Cred ca de la motor mi se trage. Oare poti sa scapi vreodata de o raceala? (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Eu am facut de vreo 3 ori tratament, si nimic, e inca acolo, s-a vazut si la ecograf trompa ingrosata (IMG:style_emoticons/default/weep.gif) |
|
|
Lo-Fi Version | Time is now: 12th November 2024 - 08:17 AM |
|