Doctor Gheorghe Peltecu |
Doctor Gheorghe Peltecu |
Jun 21 2006, 10:58 PM
|
|
Membru de Onoare Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 |
Va rog mult, ma puteti ajuta sa-l gasesc pe doctorul Peltecu? Stiu ca este la spitalul Filantropia dar as vrea sa stiu si cabinetul particular. Multumesc mult (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
Jun 23 2006, 12:00 AM
|
|
Membru de Onoare Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 |
Chiar nu a fost nimeni la el si a fost multumita si acum vrea sa-l recomande? (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/blush.gif)
|
|
|
fortelady |
Jun 23 2006, 10:01 AM
|
Musafir |
nu stiu bebe maria. personal nu am auzit de el.
incearca pe alte forumuri de mamici, acolo sunt foarte multe utilizatoare si poate te ajuta cineva |
|
|
Jun 23 2006, 08:17 PM
|
|
|
|
|
Jun 23 2006, 10:12 PM
|
|
Fondator eLady.ro Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 |
Nu cred ca are cabinet particular.
Loc de munca: din Bucuresti, Sp. Cl. Filantropia Parerile sint impartite. La un search pe Google am gasit si de bine si de mai putin bine... |
|
|
Jun 24 2006, 09:57 PM
|
|
Contaminat Group: Membru Posts: 1 Joined: 24-June 06 Member No.: 397 |
buna seara tuturor!
e prima data cand intru pe elady, desi citesc si invat de la voi de multa vreme. dar sa scriu nu am timp. totusi, am intrat special sa-ti scriu sa fii precauta cu dr peltecu. cineva din familie s-a operat la el toamna trecuta, tot asa, datorita reputatiei pe care o are si toate cele. surprizele post-operatorii au fost de proportii. a avut asemenea complicatii si infectii, ca a trebuit sa fie reoperata in decurs de o luna de catre alti medici, care sa repare cumva raul facut. daca vrei sa-ti zic adevarul gol golut, putea sa si moara daca nu i-ar fi fost administrate la timp niste antibiotice super puternice si daca n-ar fi "deschis'o" alti medici la alt spital... nu-ti spun de tratamentul lui asa, de la om la om: cabinetul lui particular are niste preturi exagerate, dar te cheama acolo la consultatii, la spital doar opereaza. dupa operatie, pt ca nu se simtea bine deloc, doamna de care'ti zic s-a tot dus la cabinet, secretara/asistenta tot ii spunea pe un ton rastit "dar linistiti-va, doamna, ca n-aveti nimic, stie el ce face"... sau "nu e aici, ce va plangeti atat, asa patesc toate femeile dupa operatii"... si tot felul de replici din astea total inumane... ai grija... Va rog mult, ma puteti ajuta sa-l gasesc pe doctorul Peltecu? Stiu ca este la spitalul Filantropia dar as vrea sa stiu si cabinetul particular. Multumesc mult (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
fortelady |
Jun 26 2006, 10:52 AM
|
Musafir |
fermecata, bine ai venit pe elady!
|
|
|
Lo-Fi Version | Time is now: 14th November 2024 - 04:56 AM |