Tentativa de phishing la Raiffeisen bank, Banca Raiffeisen , atacata de nou de golanii netului |
Tentativa de phishing la Raiffeisen bank, Banca Raiffeisen , atacata de nou de golanii netului |
kalua |
Feb 25 2009, 10:59 PM
|
Musafir |
Asa-i, de phishing n-ai cum sa te feresti. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
Eu una oi fi rea, dar ma gandesc ca oamenii care dau curs la tot felul de invitatii prin e-mail, sunt vinovati de propria naivitate. Dom'le, daca nu te pricepi, esti si mai prevazator, nu? Ca si daca-ti suna cineva la usa, nu-l bagi in casa si-l pui la masa, asa, cu una, cu doua, nu? |
|
|
Feb 25 2009, 11:01 PM
|
|
Fondator eLady.ro Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 |
Pai da, Kari, dar oamenii sint lenesi.
Se considera apropiri destepti si informati, de ce sa mai citeasca ce au scris idiotii aia de la banca? |
|
|
Mar 17 2009, 11:38 AM
|
|
Fondator eLady.ro Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 |
Uitatiu-va, va rog, in josul fotografiei sa vedeti unde duce linkul
(IMG:http://i294.photobucket.com/albums/mm83/dmb_1973/phishing.gif) |
|
|
Mar 30 2009, 11:55 AM
|
|
|
|
|
Mar 30 2009, 01:30 PM
|
|
In nici 2 ore, inca 2 tentative de phishing la Banca Raiffeisen.
(IMG:http://i294.photobucket.com/albums/mm83/dmb_1973/phishing4_29_03.jpg) (IMG:http://i294.photobucket.com/albums/mm83/dmb_1973/phishing3_29_03.jpg) Intre timp mi-a mai venit una. 5 atacuri in 12 ore! QUOTE Buna ziua,<br><br> Va aducem la cunostinta modificarea masurilor de siguranta pentru conturile Raiffeisen Online
. Incepand cu 1 Aprilie 2009, Raiffeisen Bank introduce <strong>"SecuPass"</strong>.<bR><br> SecuPass reprezinta criptarea automata a parolei dumneavoastra in timp real atunci cand este introdusa in formularul online de autentificare.<br>In acest mod Raiffeisen Bank elimina in totalitate orice tentativa de acces neautorizat catre contul dumneavoastra.<br> SecuPass reprezinta cea mai sigura tehnologie existenta la momentul actual si este folosita de cele mai mari banci ale lumii si acum si de Raiffeisen Bank. </p> Contul dumneavoastra Raiffeisen Online a fost suspendat si necesita autentificarea dumneavoastra urgenta pentru a activa serviciul <strong>"SecuPass"</strong><br><br> Va rugam sa va autentificati si sa va confirmati identitatea urgent!<br> <p align="center"><a href="http://www.creative-logo.com/dps/images/assets/online.php.htm" |
|
|
Mar 30 2009, 01:57 PM
|
|
Dependent Group: Dependent Posts: 347 Joined: 5-December 08 From: Highway to Hell Member No.: 5,474 |
Dar eu ma intreb daca astia nu isi fac probleme ca au un sistem de securitate atat de prost. E cred ca prima banca in topul atacurilor de gen din Romania. Nici o institutie nu se mai confrunta cu un asemenea val de infractionalitate informatica.
|
|
|
Mar 30 2009, 06:58 PM
|
|
Repet, nu e vorba de securitatea informatica ci de proasta informare a utilizatorului de ebanking de la ei.
Si tu ai putea cadea foarte usor in plasa daca le-ai fi client pentru ca nici nu ai citit sau privit cu atentie pozele. Atfel bagai de seama ceea ce e de bagat in seama (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
Mar 30 2009, 09:15 PM
|
|
Dependent Group: Dependent Posts: 347 Joined: 5-December 08 From: Highway to Hell Member No.: 5,474 |
Posibil sa ai dreptate, o implicare mai directa m-ar fi facut sa ciulesc urechile mai bine. Nu mai comentez ca se pare ca-s pe langa subiect. Mi-am pus si eu intrebarea ca un neinitiat de ce sunt ei cel mai des atacati. Acum daca zici ca nu e vina lor, ci e vba de ignoranta unora ca mine, sa suporte/suportam stoici si consecintele acestei atitudini.
|
|
|
Mar 30 2009, 10:20 PM
|
|
Uita-te in josul poselor sa vezi unde duce linkul. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Intre timp am mai primit 5 mailuri asemantoare- nici un link nu duce in siteul bancii. |
|
|
Mar 30 2009, 11:02 PM
|
|
Tratabil Group: Tratabil Posts: 120 Joined: 8-April 08 From: Constanta Member No.: 3,654 |
Mda ,si eu primesc in jur de 3-4 mail-uri de genul asta de la diverse adrese de mail asemanatoare Raiffeisen.Azi am primit unul culmea de la online- at -rzb.ro !! Adica o interfata.Am contactat telefonic banca si m-au rugat frumos sa le trimit cumva mail-ul (nu am putut forwarda mailul pt ca respectivul este in block list) caci nu au mai avut sesizari asemanatoare,si le-asi fi de mare folos daca le-asi face cunoscut mesajul.Am facut print screen la mail,am copy/paste detaliile mail-ului si le-am trimis,in timp ce discutam cu ei telefonic.
Zic asta ca poate veti primi si voi mail-uri asemanatoare de la aceiasi adresa falsa Nu dati curs nici unui mail de frauda.Raiffeisen Banck nu trimite mail-uri !.Ei te suna daca au ceva sa iti comunice Mesaje genul"ati castigat,accesati...link...sau felicitari,actualizare,imbunatatire, sunt doar momeli pt fraierii care pot sa "puna botu" si nu sunt atenti cand angajatii bancii explica politica lor. Pup fetele ! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
Lo-Fi Version | Time is now: 11th November 2024 - 02:50 PM |
|